MENU

Intenzivne boje

Intenzivne boje, koje ekstremno dugo traju

Dali su različite frizure moguće sa ekstenzijama?Intenzivne boje

Odgovor je: Da! Ekstenzije od Great Lengths su idealna za svaku frizuru: kovrčava kosa, izravnana kosa, boje ili preljev – sve je moguće.

Dali ekstenzije odgovaraju uopće mojoj boji kose?

Ili već postoji nijansa na Great Lengths nijanseru ili frizer oboji ekstenzije na boju, koja vama odgovara. Naravno je bojanje kose i nanošenje preljeva moguće i nakon produženja kose.

Zašto boje ekstenzija od Great Lengths tako dugo traju?
To ima veze sa procesom obrade kose, kod kojeg se kose depegmentira nakon prirodan način i zbog toga su boje postojanje. 

Koliko varijacija nijansa je moguće?

Mogućnosti su bez granica. Prvo Great Lengths ima široko ponudu različitih nijansa, a drugo je da ekstenzije možete bojati u bilo koji nijansu želite.

Dali smijem kosu posvjetljivati?Intenzivne boje 2

Posvjetljivanje je moguće, ali to svakako neka napravi Great Lengths ovlašten salon. Preporučujemo prvo testirati na jednom pramenu. Great Lengths ekstenzije se smiju posvjetljivati do 9% hidrogenom – ali kod tamno smeđih i crnih nijansa ne preporučujemo!

Koja nijansa je najsvjetlija?
Nijansa 59 je najsvjetlija. Kod tako svjetlijih nijansa ne preporučujemo trajnu ondulaciju.

Šta su Flow-ekstenzije?

To su ekstenzije sa prijelazom u drugu boju, kao ombre. Flow ekstenzije se mogu koristi za postizanje efekta pramenova ili cijelo produženje kose.
Imam sjedi izrast, dali je bojanje moguće?

Za bojanje izrasta preporučujemo, da to napravite kod frizera. Za garanciju potrebno je to napraviti profesionalno kod frizera.

Smijem koristi proizvode za styling?

Great Lengths ima ponudi liniju proizvoda za njegu kose, sa kojima možete biti sigurno da kosa dobije potrebnu njegu. Pripazite na to, da proizvodi koje koristite, ne sadrže alkohol.