MENU

Proces obrade kose

Great Lengths koristi najbolju 100 % prirodnu kosu


Great Lengths pigmentacija

Kao jedini ponuđač diljem svijeta Great Lengths je razvio postupak, koji kosu ostavlja u njenom prirodnom stanju. Posebnim procesom osmoze kosi se oduzimanju pigmenti boje. Nakon toga ona se boja trajnom bojom i spaja se u pramenove već prema željenoj duljini i tipu kose. Rezultat je široka paleta pramenova, čija je prirodna kosa u potpunosti sačuvala prirodnu strukturu. Djevičanska kosa pristiže iz Indije u proizvodnju Great Lengths u Rimu. Ovdje se podvrgava posebnom procesu oplemenjivanja.

Great Lengths proces depigmentacije

U 15 do 20 dnevnom postopku tamni pigmenti boje se lagano i delikatno odstranjuju, bez korištenja sredstva za izbjeljivanje (kao što su derivati amonijaka), koji uništavaju ljuskasti sloj. Mi ne izbjeljivamo našu kosu. Pigmenti boje napuštaju svoje mjesto. Naša metoda depigmentacije ne uništava kosu i omogućuje kompletno odstranjivanje crnih pigmenta boje bez da utječe na kvalitetu kose. Great Lengths ne izbjeljuje kosu, već primjenjujemo posebne formule koje su slične formulama za tretiranje kašmira.

Kod uobičajenog postupka izbjeljivanja pigmenti boje se probijaju ali djelomično ostaju na svom mjestu. Sredstvo za izbjeljivanje uništava kosu i kosa djeluje bez sjaja i ispucana.

GL depigmentacija                            Izbjeljivanje kose                      

DEPIGMENTACIJA KOSE

Great Lengths proces pegmintacije kose 

Novi pigmenti zauzimaju slobodno mjesto.Preduvjet da se boja ne mijenja.

Autentičnost boje je još jedna prednost koja rezultira ovim novim postupkom. Bez da, kao što je uobičajeno, izbijelimo ili bojimo, našu kosu obrađujemo slično kašmiru.

Kod tradicionalnog bojanja molekule boje obično ne nalaze dovoljno mjesta i moraju se potisnuti, gdje je mjesto fragmenata rastavljenih “izbijeljenih” molekula već zauzeto. Nakon nekoliko pranja boja će se isprati.

GL pegmintacija                        tradicionalno bojanje 

pigmentacija