MENU

Great Lengths Keratin

GREAT LENGTHS KERATIN

Pored jedinstvene kvalitete kose Great Lengths su spojevi oni, koji su jako bitni kod produženja kose, koje obožavaju mušterije. Spoj između ekstenzija i prirodne kose Great Lengths je nevidljiv. Spojevi pružaju udobno nošenje koje se jedva osjeća te omogućuju sigurno nošenje u svakoj situaciji.

Patentirana metoda povezivanja Great Lengths temelji se na najvišoj tehnici. Keratin se sastoji od komponenata polimera, koje su u molekularnoj strukturi vrlo slične prirodnoj kosi i poštuju svojstva kose. Kada je kosa mokra, ona se rasteže, kada je suha povlači se u svoje prirodno stanje. Naš keratin reagira kao naša prirodna kosa i nježno je podupire bez da joj šteti. Keratin je tako dizajniran da je kompatibilan sa elementima kao što su vrućina, voda i sunčeva svjetlost. Vaši produžeci kose drže toliko dugo, dok ih ne date odstraniti, uzeći u obzir uobičajeno vrijeme nošenja od ca. 4 – 6 mjeseci.

Ostali polimeri ne reagiraju kao ljudska kosa. Kroz tretman spoj se ošteti i kosa ispada. U dnevnom ophođenju čvrstoća se pogoršava i kosa počinje ispadati.

 

Great Lengths keratin                                          ostali sintetični polimeri

gl keratin 1 gl keratin 2 gl keratin 3