MENU

Kvaliteta

Kvaliteta kose, pitanja uvezi spojeva i trajanje vrijeme nošenja ekstenzija

Great Lengths kvaliteta

 

Great Lengths nijanserKako prepoznati visoko kvalitetne ekstenzije za kosu?

Ne možete ih razlikovati od vaše kose. Prepoznate ih po tankim spojevima, koji su praktično nevidljivi.

Kako se skidaju ekstenzije?

To ne predstavlja nikakav problem. Ovlašteni frizerski salon nanese gel za skidanje ekstenzija na spojeve i stisne ih sa kliještama za skidanje brzo i jednostavno.

Kako se spoje ekstenzije sa vašom kosom?

Kod Great Lengths su spojevi vrlo mali, „keratinski spojevi“ sastoje se od polimera, supstanca, koji odgovaraju strukturi ljudske kose. Spojevi se aktiviraju pomoću topline ili ultrazvučnih valova.

Kako dugo se mogu nositi ekstenzije?

Visoko kvalitetne ekstenzije za kosu se mogu nositi ca. 6 mjeseci. Rok nošenja je ovisan o tome kako brzo vaša kosa raste. Što brže vaša kosa raste, to kraće možete nositi ekstenzije i obrnuto. Nakon nošenja ekstenzije se daju brzo i jednostavno skinuti.

Jel mogu ekstenzije sama skidati?

Za skidanje ekstenzija se koristi Bondex-Gel ili Bondex-Fluid. Gel se nanese na spojeve i nakon toga se spoj stisne sa kliještama. Molimo vas, da taj proces skidanja obavi ovlašteni Great Lengths frizerski salon. Salon će to napraviti sa strpljenjem i velikom pažnjom prema vašoj kosi.

Moram onda stalno nositi istu frizuru?

Sve naše ekstenzije su prirodno blago valovite. Puno mušterija vidi ovi blagi val kao prednost, jer imaju mogućnost kosu fenirati na ravno, plesti ili ju raspuštenu prirodno nositi. Sa ekstenzijama je svaki styling moguć, šišanje ili farbanje neka obavi jedan od ovlaštenih Great-Lengths salona.
Jesu ekstenzije štetne?

Produženje kose Great Lengths je od prirodne kose i prilagodi se vašoj prirodnoj kosi, kao da je kosa narasla. Ekstenzije se postavljaju pomoću keratinskih spojeva. Spojevi se sastoje od materijala koji su slični ljudskoj kosi. Spojevi se apliciraju pomoću ultrazvučnih valova, tako da se spojevi stope i nastane sigurna povezanost između vaše kose i ekstenzije. Ne koriste se nikakva lijepila, zato Great Lengths ekstenzije vašoj kosi ne štete, niti ne možete imati nikakve alergijske reakcije na tjemenu glave.