MENU

Savjeti za njegu

SAVJETI ZA NJEGU

GL Tapes – devet profesionalnih koraka

GL Tapes by Great Lengths

Devet profesionalnih savjeta za vaše GL TAPES

 1. Koristite profesionalnu njegu kose Great Lengths!

Njega kose Great Lengths je razvijena baš za njegu vaših ekstenzija, sadrži sve sastojke koji su potrebni za pravilnu njegu Great Lengths kose. Sve dodatne informacije o našoj profesionalnoj njezi kose možete pitati ovlašten salon ili pročitati na našoj web stranici. Molim sjetite se , da vam garancija vrijedi, samo ako koristite njegu kose od Great Lengths!

 1. Pranje kose sa GL Tapes

Prvo pranje kose je moguće 24 sata nakon ugradnje. Idealno bi bilo pranje kose dva puta na tjedan. Pripazite na to, da spojna mjesta ne teretite previše. Nemojte nikad prati kosu preko glave, nego uvijek glavu držite ravno. Najbolje da operete kosu ispod tuša ili u salonu.

 1. Sušenje kose sa GL Tapes

GL Tapes ne smiju se sušiti sa kružnim pokretima pomoću ručnika. Počešljajte kosu sa Great Lengths četkom za raščešljavanje. Kod sušenja sa fenom, počinjite od korijena kose i između spojnih mjesta GL Tapes. Tek nakon toga sušite vrhove kose. Kosu možete ostaviti da se osuši i na zraku, bitno je uvijek osušiti sa fenom spojna mjesta GL Tapes.

 1. Odvajanje kose svaki dan!

Svakodnevno odvajanje GL Tapes je najbolja pretpostavka za raščešljavanje kose. Za odvajanje kose pređite sa prstima između spojnih mjesta do vrhova kose.

 1. Češljanje i raščešljavanje sa GL Tapes

Češljajte  i raščešljavajte vlažnu ili posušenu kosu, nikad mokru kosu. Kovrčavu kosu češljajte samo nakon pranja kose. Kod kovrčave kose koristite prste za odvajanje vaših kovrča. Lagano smočite GL Tapes da se kosa malo nakovrča. Ravnu kosu dobro raščešljati sa Great Lengths četkom za kosu od korijena do vrhova.

Great Lengths ima široku ponudu četaka idealne za raščešljavanje ekstenzija. Vaš frizer će vas rado savjetovati!

 1. Rep za spavanje!

Prije spavanja svežite kosu u rep ili napravite pletenicu. To je najbolja pretpostavka da se kosa ne petlja.

 1. Sauna sa GL Tapes

Naravno možete sa GL Tapes u saunu. Prije toga trebate kosu svezati u rep. Što je sauna toplija, GL Tapes se omekšaju. Zato nemojte dirati kosu dok ste u sauni, jer GL Tapes bi mogli kliznuti.

 1. Na odmor sa GL Tapes

Sa GL Tapes možete opušteno otputovati na odmor. Samo pripazite, da nakon kupanja u moru operite sol iz kose. Za pravilnu njegu i pranje kose koristite Great Lengths profesionalne proizvode za njegu kose.

 1. Ne sa GL Tapes!

Nosite GL Tapes, jer se želite osjećati bolje svakodnevno, kod izlaska ili putovanja. GL Tape izdrže sav teret, koji je povezan sa time, ako pripazite na sljedeće:

 • Balzam ili maske za kosu mogu omekšati spojna mjesta GL Tapes
 • Sa fenom za kosu ili peglom za kosu izbjegavajte direktan kontakt na spojnim mjestima GL Tapes
 • Farbanje kose samo kod Great Lengths ovlaštenih salona (ne koristiti boje na bazi ulja)

Radujemo se vašem posjetu:

www.greatlengths.hr

Web stranica Great Lengths je pravo mjesto za sve fanove visokokvalitetnih ekstenzija. Ovdje nađete sve novosti iz svijeta ekstenzija, kao i sve proizvode za njegu kose i savjete za ekstenzije. Ako tražite Great Lengths četku za kosu ili proizvod za njegu kose onda posjetite naš web shop i po želji naručite proizvod, koji trebate – https://shop.greatlengths.hr/