MENU

Sistemi

 

 

 

Great Lengths metoda je jedinstvena. Niti jedan drugi sistem ne tretira vašu kosu na tako nježan način. Great Lengths više ne koristi zavarivanje, vezanje ili lijepljenje. Naša tehnika aplikacije je revolucionarni sistem, koji na blag način povezuje Great Lengths kosu sa vašom vlastitom kosom.

Standardni sistem (GL 3200)

Ovaj sistem postao je pravi klasik među svim sistemima produljivanja kose. Mnogi ostali sistemi razvili su se tijekom usluge produljivanja kose. Ovaj, još uvijek nedostižni sistem, donosi rezultate kao niti jedan drugi. Great Lengths kliješta za aplikaciju zagrijavaju se samo na jednoj strani. Korištena temperatura odgovara temperaturi jednog sušila za kosu i koristi se za omekšavanje Great Lengths spoja. Ostali sistemi koriste pištolje za ljepljenje, koji rade na visokoj temperaturi. Great Lengths aparat 3200 dopušta vrlo čistu i preciznu aplikaciju. Rezultat je nevidljivi spoj, koji se lagano da češljati, koji je postojan i što je najvažnije, obziran je prema vašoj prirodnoj kosi. 

Ultrazvučni sistem (Ultrasonic 5000)

Slijedeći korak – Daljnji razvitak je jedan od hobija Great Lengths. Kod ove revolucionarne metode valovi ultrazvuka preuzimaju aktivaciju spojeva bez da trajno utječu na kosu i tjeme. To znači da se vaša kosa maksimalno štiti. Čak i nakon višestruke primjene kosa ostaje potpuno netaknuta i zdrava. Ravno pripijeni spojevi su ispod prirodne kose jedva opipljivi.

Multisonic – Budučnost ekstenzija 

Razvili smo taj potpuno novi sistem, kako bismo radikalno smanjili vrijeme produljivanja kose. Sa novim Multisonicom fiksira se do 10 pramenova u jednom potezu. Ovakav tempo rada još nikada nije postojao! Sa Multisonicom pramenovi se apliciraju u gotove redove umjesto pojedinačno. Time je zagarantirano točno i savršeno mjesto svakog pramena. Automatiziranom tehnikom Multisonic spojevi su tako ravni i jedva opipljivi,kao što se to dosad uopće nije smatralo mogućim.