MENU

GL Tapes

GL TAPES EKSTENZIJE – BRZI LUKSUZ
GL Tapes by Great Lengths


Brzi luksuz - GL TAPES

BRZI LUKSUZ

Brze ekstenzije? Naravno!

Potpuna kvaliteta od Great Lengths!

Fleksibilne kao nikad!

Tapes u luksuz kvaliteti!

Tapes luksuzne klase

TAPES U LUKSUZNOJ KLASI

GL Tapes su od Great Lengths.

To znači kosa u luksuz kvaliteti do vrhova kose.

Pramenovi od korijena do vrhova imaju dragocjeni ljuskasti sloj.

Jednostavno se GL Tapes ugrade u vašu vlastitu kosu.

Kosa ima potpuno prirodni izgled, te ju je lagano češljati.

Osjećaj luksuza vas preplavi.

GL Tapes brza promjena - samoljepljive ekstenzije prije Odijeljivanje kose GL Tapes 0,5 cm od korijena GL Tapes

BRZA PROMJENA

Duža kosa, predivan volumen. Senzacionalni efekti boja. Također kod jako tanke kose se mogu napraviti prava čuda sa GL Tapes. Naravno jer su od Great Lengths – ostaju ekstenzije nevidljive. Vidljiv ostaje samo željeni efekt i to do osam tjedana, nakon toga se mogu GL Tapes ponovno postaviti.

NOVA JEDNOSTAVNOST

Kad je život lagan, veselje nije daleko. Sve više želimo ono šta je lagano i nam obećava jednostavnost. Tako se GL Tapes uklope u naš život. Još nikad nije bilo produženje i zgušnjavanje kose tako lagano. Par vještih koraka, bez aparata i pramenovi su perfektno ugrađeni. Jednostavno se prilagode.

PREDIVAN IZBOR NIJANSA

Great Lengths ima u ponudi širok izbor nijansa, dužine i strukture. GL TAPES naravno slijede taj primjer i dostupni su u dužinama 25 cm, 35 cm , 45 cm i 55 cm. GL TAPES Fashion, Rooted i Bronde nudimo u dužini 40 cm. Kod izbora boja, nema neispunjenih želja. GL TAPES postoje za uzbudljive efekte boja u 40 nijansa. Među njima mega-trend nijanse kao Blorange i Bronde.

f-dunkel

f-blond

f-asch

 

f-bronde

f-blorange01

Tape ekstenzije & Tape in ekstenzije

Perfektne Tape ekstenzije ili Tape in ekstenzije –njihov novi naziv je: GL Tapes! Predivna kvaliteta iz kuće Great Lengths.

GL TAPES - nova jednostavnost, red za redom se postavljaju Lagano pritisnite sa kliještama GL Tapes - luxury brzo i jednostavno GL Tapes - predivna dužina i volumen kose

JEDINSTVENA FLEKSIBILNOST

Tapes drže fantastično, ali se mogu i jednostavno odstraniti. GL Tapes su bile razvijene od Great Lengths sa vodećim specijalistima, koji su omogućili, da se GL Tapes mogu aplicirati kao Double ili također kao Single Tapes. Fleksibilnost ide još dalje, GL Tapes su idealne za nadopunjavanje klasične ugradnje. Luksuz se povezuje sa luksuzom.

Lagano odstranjivanje GL Tapes
Odstranjivanje GL Tapes

GENIALNA PONOVNA UPOTREBA

GL Tapes mogu se više puta ponovno koristiti. Najkasnije nakon osam tjedana idete kod Great Lengths ovlaštenog salon, da ponovo postavi pramenove. Uštedite na vremenu i ponovna upotreba je vrlo jednostavna.


fast track luxury

Radovi ovlaštenih salona