MENU

GL Tapes

GL TAPES EKSTENZIJE – BRZI LUKSUZ

 

Slavite s nama inovaciju godine.

NOVE GL TAPES S ODLIČNIM PREDNOSTIM!

GL trake su brze ekstenzije s najboljom kvalitetom kose.

Od sada opremljene sa savršenim novo razvijenim ljepilom. A to pruža senzacionalne prednosti.

  • Bolja udobnost kod nošenja jer nema napetosti
  • Duža trajnost i bez klizanja zahvaljujući super pričvršćivanju
  • Više fleksibilnosti zahvaljujući tanjoj traci
  • Brža i lakša ugradnja
  • Bez ostataka ljepila i stoga još čišće pri ponovnoj uporabi

 

 

 

Moje ime je Anna-Maria i luda sam za lijepom kosom.

Volim život i volim svoje GL Tapes 

Lijepa kosa je za mene kao za ženu i naravno također manekenku nevjerojatno važno. To mi daje sigurnost
i zadovoljstvo u životu.
Stoga sam još više zahvalna, da sam otkrila GL Tapes ekstenzije. Od prvog trenutka osjetila sam:
kvaliteta ove kose jednostavno je vrhunska!
Pravi wow trenutak: Konačno lijepa, gusta i
da možete nositi dugu kosu! I to u raznim nijansama,
to me iznenađuje uvijek iznova.
Hvala Great Lengths.

 

Radi rastuće potražnje za ljepljivim ekstenzijama, Great Lengths je uveo 2017 GL Tapes ekstenzije. Tapes ekstenzije by Great Lengths su izrađene od autentične visoko kvalitetne premium kose, pričvršćene na vrlo tanku ljepljivu trakicu.

Idealne za volumen, produženje i efekte boja, jednostavna i brza ugradnja također za popravljanje frizura. Dizajnirane su za brzo produženje i zgušnjavanje kose. Medicinska ljepljiva traka ne izaziva napetost i osjećaj je potpuni prirodni na kosi. GL Tapes su vrlo fleksibilne i mogu se ugraditi kao DOUBLE ili SINGLE Tapes. Mogu ponovno ugraditi do 3 puta. Preporučeno vrijeme nošenja nakon ugradnje je 6-8 tjedana, da ostanu nevidljive.

 

 

 

 

GL Tapes+

Inovativan proizvod za jako tanku i finu kosu. Sa pažnjom dizajnirane da osiguraju da su pojedinačna vlasi ušivane ručno u Tape trakicu, ostavljajući dojam, da kosa prirodno raste iz trakice. GL Tapes+ savršene za ugradnju na gornjem dijelu kose, tako da ostanu potpuno nevidljive i kod jako tanke kose. Rezultat je nevidljiva spojna mjesta i predivno gusta kosa. Mogu ponovno ugraditi do 3 puta. Preporučeno vrijeme nošenja nakon ugradnje je 6-8 tjedana, da ostanu nevidljive. GL Tapes+ dostupne su dužinama 35 cm i 45 cm.

BRZA PROMJENA

Duža kosa, predivan volumen. Senzacionalni efekti boja. Također kod jako tanke kose se mogu napraviti prava čuda sa GL Tapes. Naravno jer su od Great Lengths – ostaju ekstenzije nevidljive. Vidljiv ostaje samo željeni efekt i to do osam tjedana, nakon toga se mogu GL Tapes ponovno postaviti.

NOVA JEDNOSTAVNOST

Kad je život lagan, veselje nije daleko. Sve više želimo ono šta je lagano i nam obećava jednostavnost. Tako se GL Tapes uklope u naš život. Još nikad nije bilo produženje i zgušnjavanje kose tako lagano. Par vještih koraka, bez aparata i pramenovi su perfektno ugrađeni. Jednostavno se prilagode.

COVERBANDS DA POSTANU GL TAPES potpuno NEVIDLJIVE i kod tamnog izrasta

Sa novim COVERBANDS (standardna nijansa 67 & 02) spojna mjesta (trakice) postanu nevidljiva! Pogotovo kod plavih nijansa možete kreirati Rooted-efekt.

IDEALNA ZA SINGLE- I DOUBLE TAPES

Kod Double-Tapes zaljepite kao inače preko gornje trakice još i Coverband.

 

Kod Single-Tapes, prvo ugradite Tape ispod, pazite da odijelite tanki sloj kose, da nije previše kose i da se može dobro zalijepiti Coverband. Zalijepite COVERBAND na gornji dio. Rezultat je vrlo prirodan, idealan za Rooted-efekt.

PREDIVAN IZBOR NIJANSA

Great Lengths ima u ponudi širok izbor nijansa, dužine i strukture. TAPES naravno slijede taj primjer i dostupni su u dužinama 25 cm, 35 cm i 45 cm. TAPES Fashion i Rooted  nudimo u dužini 40 cm. Kod izbora boja, nema neispunjenih želja. GL TAPES postoje za uzbudljive efekte boja u 40 nijansa.

 TAPE EXTENSIONS & TAPE IN EXTENSIONS

GL Tapes su od Great Lengths. To znači kosa u luksuz kvaliteti do vrhova kose. Pramenovi od korijena do vrhova imaju dragocjeni ljuskasti sloj. Jednostavno se GL Tapes ugrade u vašu vlastitu kosu. Kosa ima potpuno prirodni izgled, te ju je lagano češljati. Osjećaj luksuza vas preplavi.

NOVA JEDNOSTAVNOST

Kad je život lagan, veselje nije daleko. Sve više želimo ono šta je lagano i nam obećava jednostavnost. Tako se GL Tapes uklope u naš život. Još nikad nije bilo produženje i zgušnjavanje kose tako lagano. Par vještih koraka, bez aparata i pramenovi su perfektno ugrađeni. Jednostavno se prilagode.

JEDINSTVENA FLEKSIBILNOST

Tapes drže fantastično, ali se mogu i jednostavno odstraniti. GL Tapes su bile razvijene od Great Lengths sa vodećim specijalistima, koji su omogućili, da se GL Tapes mogu aplicirati kao Double ili također kao Single Tapes. Fleksibilnost ide još dalje, GL Tapes su idealne za nadopunjavanje klasične ugradnje. Luksuz se povezuje sa luksuzom.

GENIJALNA PONOVNA UPOTREBA

GL Tapes mogu se više puta ponovno koristiti. Najkasnije nakon osam tjedana idete kod Great Lengths ovlaštenog salon, da ponovo postavi pramenove. Uštedite na vremenu i ponovna upotreba je vrlo jednostavna.