MENU

GL Tapes

GL TAPES EKSTENZIJE – BRZI LUKSUZ

 

 

GL Tapes rooted ekstenzije

BRZI LUKSUZ

Brze ekstenzije? Naravno!

Potpuna kvaliteta od Great Lengths!

Fleksibilne kao nikad!

Tapes u luksuz kvaliteti!

TAPES U LUKSUZNOJ KLASI

GL Tapes su od Great Lengths.

To znači kosa u luksuz kvaliteti do vrhova kose.

Pramenovi od korijena do vrhova imaju dragocjeni ljuskasti sloj.

Jednostavno se GL Tapes ugrade u vašu vlastitu kosu.

Kosa ima potpuno prirodni izgled, te ju je lagano češljati.

Osjećaj luksuza vas preplavi.

 

Radi rastuće potražnje za ljepljivim ekstenzijama, Great Lengths je uveo 2017 GL Tapes ekstenzije. Tapes ekstenzije by Great Lengths su izrađene od autentične visoko kvalitetne premium kose, pričvršćene na vrlo tanku ljepljivu trakicu.

Idealne za volumen, produženje i efekte boja, jednostavna i brza ugradnja također za popravljanje frizura. Dizajnirane su za brzo produženje i zgušnjavanje kose. Medicinska ljepljiva traka ne izaziva napetost i osjećaj je potpuni prirodni na kosi. GL Tapes su vrlo fleksibilne i mogu se ugraditi kao DOUBLE ili SINGLE Tapes. Mogu ponovno ugraditi do 3 puta. Preporučeno vrijeme nošenja nakon ugradnje je 6-8 tjedana, da ostanu nevidljive.

 

 

 

 

 

GL Tapes+

Inovativan proizvod za jako tanku i finu kosu. Sa pažnjom dizajnirane da osiguraju da su pojedinačna vlasi ušivane ručno u Tape trakicu, ostavljajući dojam, da kosa prirodno raste iz trakice. GL Tapes+ savršene za ugradnju na gornjem dijelu kose, tako da ostanu potpuno nevidljive i kod jako tanke kose. Rezultat je nevidljiva spojna mjesta i predivno gusta kosa. Mogu ponovno ugraditi do 3 puta. Preporučeno vrijeme nošenja nakon ugradnje je 6-8 tjedana, da ostanu nevidljive. GL Tapes+ dostupne su dužinama 35 cm i 45 cm.

BRZA PROMJENA

Duža kosa, predivan volumen. Senzacionalni efekti boja. Također kod jako tanke kose se mogu napraviti prava čuda sa GL Tapes. Naravno jer su od Great Lengths – ostaju ekstenzije nevidljive. Vidljiv ostaje samo željeni efekt i to do osam tjedana, nakon toga se mogu GL Tapes ponovno postaviti.

NOVA JEDNOSTAVNOST

Kad je život lagan, veselje nije daleko. Sve više želimo ono šta je lagano i nam obećava jednostavnost. Tako se GL Tapes uklope u naš život. Još nikad nije bilo produženje i zgušnjavanje kose tako lagano. Par vještih koraka, bez aparata i pramenovi su perfektno ugrađeni. Jednostavno se prilagode.

COVERBANDS DA POSTANU GL TAPES potpuno NEVIDLJIVE i kod tamnog izrasta

Sa novim COVERBANDS (standardna nijansa 67 & 02) spojna mjesta (trakice) postanu nevidljiva! Pogotovo kod plavih nijansa možete kreirati Rooted-efekt.

IDEALNA ZA SINGLE- I DOUBLE TAPES

Kod Double-Tapes zaljepite kao inače preko gornje trakice još i Coverband.

 

 

 

 

Kod Single-Tapes, prvo ugradite Tape ispod, pazite da odijelite tanki sloj kose, da nije previše kose i da se može dobro zalijepiti Coverband. Zalijepite COVERBAND na gornji dio. Rezultat je vrlo prirodan, idealan za Rooted-efekt.

 

 

 

 

 

PREDIVAN IZBOR NIJANSA

Great Lengths ima u ponudi širok izbor nijansa, dužine i strukture. TAPES naravno slijede taj primjer i dostupni su u dužinama 25 cm, 35 cm i 45 cm. TAPES Fashion, Rooted i Bronde nudimo u dužini 40 cm. Kod izbora boja, nema neispunjenih želja. GL TAPES postoje za uzbudljive efekte boja u 40 nijansa. Među njima mega-trend nijanse kao Blorange i Bronde.

f-dunkel

f-blond

f-asch

 

f-bronde