MENU

Tangle Teezer četka za kosu

Tangle Teezer četka za kosu 

Tangle Teezer četka za kosu

 

 

 

Compact styler crni Tangle Teezer  SHOP

Tangle Teezer compact styler četka ima razne prednosti:

  • Je odlična četka za raščešljavanje zapetljane kose, za ekstenzije i kosu djece
  • Tangle Teezer daje kosu dodatni sjaj te je njeguje tijekom češljanja
  • Nema više bolova kod češljanja kose.

Model Compact Styler prilagođen je za nošenje u torbici te uz njega dolazi i praktično postolje koje ujedno štiti iglice četke od savijanja. Veličine je dlana i odlično sjeda u ruku.

Četka se sastoji od silikonskih “iglica” koje su pravilno raspoređene u dvije veličine: duže i kraće iglice. Upravo te kraće iglice pomažu kod raspetljavanja kose, ali bez čupanja i lomljenja.

Tangle Teezer je dostupan  u našoj

Blogerica Šminkerica je u svojoj recenziji napisala:

“Ako ste “sretnica” sa gustom kosom tankih vlasi znate koliko bolno može biti češljanje. Moja kosa je izrazito sklona petljanju te čak i frizeri muku muče kada ju nakon sušenja treba počešljati. Češljanje s ovom četkom za mene je preporod. Otkako sam dobila ovu četku zaboravila sam na čupanje vlasi i zapetljanu kosu.

Ono što ovu četku bitno razlikuje od ostalih je da raspetljava kosu bez čupanja, potiče mikrocirkulaciju vlasišta i ne lomi kosu. Sve navedeno predstavlja osnovu za zdravu i jaku kosu. Kako dobro raščešlja i otpetlja kosu ne trebate dodatno peglati kosu, osim ako imate kovrčavu kosu pa želite ravnu.

Mogu reći da sam prezadovoljna Tangle Teezer četkom jer obavlja sve ono što bi kvalitetna četka trebala obavljati. Sa običnom četkom češljanje je trajalo puno duže, bilo je puno bolnije i kosu sam znala počupati doslovno iz korijena. Tangle Teezer izvući će iz kose samo već otpale vlasi, a kako iglice masiraju tjeme i ispadanje kose je smanjeno.” 

Cijelu recenziju možete pročitati na http://www.sminkerica.com/kozmetika/tangle-teezer-compact-styler/