MENU

30 godina Great Lengths

23stu.2022

30 godina Great Lengths

30 godina Great Lengths party

 

Kada svjetski broj 1 za visokokvalitetne ekstenzije slavi svoju 30. godišnjicu, možete očekivati ​​nešto posebno. Upravo se to dogodilo 30. listopada 2022. u St. Wolfgangu u Salzkammergutu. Posebna gala večer održana je u Scalaria Event Resortu. Večer koja je učinila osjetnom pozitivnu energiju zahvaljujući kojoj je ova velika obitelj uspjela postati tako nevjerojatno uspješna. Događaj bio je potpuno popunjen već u proljeću u roku od nekoliko tjedana. Nešto posebno je kad se skupi 350 gostiju.  A kada je sunce izašlo nad St. Wolfgangom 30. listopada 2022. kako bi predstavilo legendarno mjesto u najboljem svjetlu tijekom dana, već je i sam dolazak postao ekskluzivan užitak.

 

 

Krenulo je oko 19.30 kada se Great Lengths obitelj okupila u foajeu Scalarije i nakon dugo vremena mogli smo se osobno pozdraviti. Blistava radost na licima i puno iščekivanja onoga što dolazi.

Prvo iskustvo Anite Lafer
Službeni program započeo je u 20.15 sati, što se moglo doživjeti i izravno putem live streama. Na pozornicu je izašla Anita Lafer, direktorica Great Lengths. Vjerna motu događanja “Moje prvo iskustvo”, nije se samo upustila u prekretnice uspješne priče o Great Lengths, već je govorila i o svom prvom iskustvu s Great Lengths: “Prije nego što sam se prijavila za Great Lengths, kontaktirala sam deset frizera u regiji i pitala ih što misle o ekstenzijama Great Lengths. Nisu znali o čemu govorim… Kad sam prihvatila posao, osjećala sam da će biti puno posla prodati ovaj proizvod. Ali obavili smo posao i vrijedilo je.”

Matteo i Fabio Antonino na pozornici
Sylvie Meis je tada inzistirala da na pozornicu dovedu dva vrlo posebna gosta večeri. Matteo Antonino, osnivač Great Lengthsa, i njegov sin i sadašnji izvršni direktor Great Lengthsa, Fabio Antonino, pozdravljeni su toplim pljeskom publike. U razgovoru s Anitom Lafer popričali su o tome što je posebnost Great Lengths te o odličnoj suradnji s partnerima u zemljama njemačkog govornog područja. Matteo Antonino je ovom prilikom također izjavio da je opskrba sirove kose iz Indije osigurana za budućnost. Fabio Antonino je pak još jednom predstavio suradnju s B-korporacijom i istaknuo njezinu važnost za budući razvoj Great Lengthsa. Kazao je i da se proizvodni pogon u Nepiju trenutno obnavlja te da se velika važnost pridaje kriterijima održivosti. Također je pozvao partnere da uskoro posjete novu proizvodnju.

Zabava do kasno u noć
Nakon službenog dijela i velike gala večere, Pascal Chanterie iznenadio je publiku. Njegova plesna družina uletjela je u središte dvorane i priredila performans između umjetnosti i akrobacije tijekom kojeg se na trenutak zaboravljalo disati. Sjajan nastup izvrsnih plesača. I savršen prijelaz u posljednji čin večeri. Nekoliko sekundi nakon pljeska za izvedbu, pozornica je počela lebdjeti prema gore, a umjesto nje pojavio se most koji je sada povezivao dvoranu sa susjednom prostorijom. U blještavom svjetlu vidjela se silueta DJ-a…
Velika zabava je mogla početi i potrajala je do duboko u noć…

 

  • autor: greatlengths

Kategorije